مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 07:402023-04-29سياسي

مهمترین مسئله کشور در فضای مجازی نظام یکپارچه حکمرانی است


نماینده مردم تهران خانه ملت با بیان اینکه مهمترین موضوع کشور در فضای مجازی نظام یکپارچه حکمرانی فضای مجازی است افزود: تا زمانی که این نظام یکپارچه تدوین نشود آسیب ها اجتناب ناپذیر است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رضا تقی پور شامگاه جمعه در نخستین گردهمایی جهادگران عرصه فناوری اطلاعات حوزه های علمیه که در مجموعه فرهنگی باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد اظهار داشت: فضای مجازی پنجمین عرصه از قدرت ملی هر کشوری به شمار می رود و کارکرد اصلی فضای مجازی در حقیقت همان تقویت قدرت ملی است که البته کشور ما امروز از آن فاصله دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در سال 88 اوباما می گوید اگر تکنولوژی در حال تغییر کردن است رهبران ابرقدرت ها نیز باید جغرافیای سیاسی را نیز مطابق آن تغییر دهند که از همان سال ها شکل درگیری ها تغییر یافت.

وی با بیان اینکه دهه اول انقلاب تا سال 68 درگیرها در عرصه جنگ سخت بوده است افزود: از آن به بعد رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ فرهنگی هشدار دادند که در نهایت در سال 88 وارد جنگ نرم در فضای مجازی شدیم و از آن زمان محصولات مشخصی از سوی دشمنان برای کشورهای آسیایی طراحی شد.

تقی پور گفت: در سال گذشته نیز هدایت شبکه های اجتماعی در ناآرامی های کشور مشهور بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهمترین مسئله کشور در فضای مجازی نظام یکپارچه حکمرانی است

مهمترین مسئله کشور در فضای مجازی نظام یکپارچه حکمرانی است