مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 01:002023-04-28سياسي

نامه ای که پادشاه عربستان به درخواست عالم ایرانی برای مرمت بقیع نوشت+عکس


«علامه عبدالرحیم صاحب الفصول» یک سال بعد از واقعه تخریب بقیع برای انجام مناسک حج راهی عربستان شد.

در آن ایام در حضور پادشاه عربستان علامه درخواستی از او می کند که منجر به نوشتن نامه ای از سوی پادشاه می شود.

- به گزارش  خبرنگار قرآن و فعالیت های دینی خبرگزاری فارس، هشتم شوال سال 1344 هجری قمری قبور ائمه بقیع  توسط عمال آل سعود به سرکردگی عبدالعزیز بن سعود صورت گرفت.

خبر هتک حرمت به مزار ائمه (ع) توسط سیدابوالحسن اصفهانی و میرزا حسین نایینی به علمایی مانند امام جمعه خوسی و سیدمحمد بهبهانی در تهران رسید و در مدت زمان کوتاهی همه جهان اسلام از این واقعه جانسوز اطلاع یافتند که منجر به واکنش هایی در عالم اسلام شد.

یک سال از این واقعه تلخ گذشت تا اینکه موسم حج تمتع رسید و یک عالم ایرانی به نام علامه عبدالرحیم صاحب الفصول راهی حج شد.

اما چرا نام علامه عبدالرحیم صاحب الفصول با واقعه بقیع گِره خورده است؟ اصل ماجرا چیست یا شمایل فعلی قبور مطهر ائمه بقیع توسط چه کسی انجام شده است؟ علامه در دیداری که با عبدالعزیز پادشاه عربستان بعد از تخریب قبور ائمه بقیع داشت، موفق به دریافت سندی شد که به موجب آن زائران ایرانی می توانند به زیارت بقیع رفته و اعمال خود را انجام دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نامه ای که پادشاه عربستان به درخواست عالم ایرانی برای مرمت بقیع نوشت+عکس

نامه ای که پادشاه عربستان به درخواست عالم ایرانی برای مرمت بقیع نوشت+عکس