مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اردیبهشت 1402 ساعت 17:352023-04-28اقتصادي

وزارت جهاد برای آب کشاورزی خوزستان فکر اساسی کنند


معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: خوزستان در بحث آب کشاورزی مشکل جدی دارد و به همین دلیل وزارت و جهاد کشاورزی استان باید برای بهره وری آب فکر اساسی کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رضا فتوحی ظهر امروز جمعه در حاشیه دیدار سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با مردم دشت آزادگان در جمع خبرنگاران اظهار: خوزستان در بحث آب کشاورزی مشکل جدی دارد و به همین دلیل وزارت و جهاد کشاورزی استان باید برای بهره وری آب فکر اساسی کنند.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: این منطقه درآمدی جز بخش کشاورزی ندارد، همچنین به دلیل اینکه سال گذشته کشت برنج انجام نشد، بنا بود مبلغ 300 میلیارد تومان برای کمک به کشاورزان پرداخت شود که صورت نگرفت.

فتوحی عنوان کرد: نواقص طرح 550 هزار هکتاری به هر نحوی شده با کمک وزارت نفت، سازمان مدیریت برنامه ریزی، وزارت و جهاد استان برطرف شود تا بتوان بهره وری را برای اقتصادی کردن تولید انجام داد.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان اضافه کرد: این منطقه مزارع حاصلخیزی دارد که باید به آموزش و ترویج کشاورزی در این منطقه توجه بسیار ویژه ای شود تا از منابع آب و خاک به نحوه مطلوب استفاده بشود.

وی تصریح کرد: سعی بر این است که هر مصوبه ای را که به نفع مردم و کارساز باشد در جلسه ای که با وزرا خواهیم داشت، مطرح کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزارت جهاد برای آب کشاورزی خوزستان فکر اساسی کنند

وزارت جهاد برای آب کشاورزی خوزستان فکر اساسی کنند