مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اردیبهشت 1402 ساعت 15:452023-04-28ورزشي

برگزاری مسابقات دوچرخه سواری بانوان از سوی فدراسیون اعلام نشد


رییس اداره ورزش وجوانان شهرستان تنکابن در پی حواشی به وجود آمده پس از پایان مسابقات دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی کشور در این شهرستان واکنش نشان داد و گفت: - ایسنا/مازندران رییس اداره ورزش وجوانان شهرستان تنکابن در پی حواشی به وجود آمده پس از پایان مسابقات دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی کشور در این شهرستان واکنش نشان داد و گفت: برنامه ای برای برگزاری مسابقات بانوان از سوی هیئت و فدراسیون دوچرخه سواری اعلام نشده بود.

روح اله امین شکوهی روزجمعه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: حتی از قبل هم باید اسامی شرکت کنندگانی که قرار است درمسابقات قهرمانی کشور شرکت کنند به فدراسیون دوچرخه سواری و یا هیئت دوچرخه سواری مازندران اعلام می شد.

وی افزود: مهم تر اینکه برگزاری مسابقات جایزه بزرگ دوچرخه سواری کوهستان کشور و انتخابی تیم ملی در تنکابن دربرنامه مسابقاتی فدراسیون قرار داشت وهماهنگی های لازم برای برگزاری آن درشهرستان انجام وتمهیدات لازم فراهم شده بود و از سوی دیگر برنامه یا اطلاعیه ای مبنی بر برگزاری مسابقات دوچرخه سواری بانوان پس از مسابقات آقایان انجام خواهد شد هم ثبت ومنتشر شده است.

رییس اداره ورزش وجوانان تنکابن درپاسخ به پرسش دیگری که گفته شده درمراسم تجلیل از برترین های مسابقات دوچرخه سواری آقایان، ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مسابقات دوچرخه سواری بانوان از سوی فدراسیون اعلام نشد

برگزاری مسابقات دوچرخه سواری بانوان از سوی فدراسیون اعلام نشد