مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اردیبهشت 1402 ساعت 11:002023-04-28اقتصادي

اردیبهشت کجا سفر بریم؟


مدیرکل توسعه گردشگری داخلی از رشد فزاینده سفر در مقاصد نوظهور خبر داد و پیشنهادهایی را برای سفر در اردیبهشت ماه با توجه به برپایی جشنواره های گوناگون در سراسر کشور مطرح کرد.

- مصطفی فاطمی ـ دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و مدیرکل اداره توسعه گردشگری داخلی ـ در گفت وگو با ایسنا چند پیشنهاد برای سفر مطرح کرد و افزود: اردیبهشت فصل طبیعت ایران است و معمولا طبیعت گردی در این ماه به شدت افزایش می یابد، به ویژه در شهرهایی که درگیر جشنواره های گوناگون هستند، مثلا در این ماه قرار است شیراز میزبان جشنواره های گردشگری ادبی، گردشگری خوراک و عشایر باشد.

در میمند (استان فارس)، قمصر، نیاسر و کاشان (استان اصفهان) هم جشنواره گلاب گیری برگزار می شود.

او ادامه داد: کردستان یکی از مقاصد نوظهور سفر در ایران است که با افزایش قابل توجه مسافر مواجه است و طبیعت آن در اردیبهشت ماه یکی از جذابیت های آن به شمار می آید، به ویژه آن که در منطقه اورامانات در همین ماه آیین پیرشالیار برگزار می شود.

فاطمی بیان کرد: البته دست کم سه سال طول کشید تا کردستان به این نقطه برسد و بومگردی های آن رشد کند.

ما معتقدیم سفر و گردشگری با خود امنیت می آورد، اگر به خاطر داشته باشید مردم در گذشته کمتر به کردستان سفر می کردند، اما حالا در بیشتر روستاهای آن بوم گردی وجود دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اردیبهشت کجا سفر بریم؟

اردیبهشت کجا سفر بریم؟