مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 21:302023-04-27سياسي

بخش کاشت حلزون شنوایی در یزد راه اندازی شد


بخش کاشت حلزون شنوایی ویژه کودکان ناشنوا و کم شنوا در بیمارستان شهید رهنمون یزد راه اندازی شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس روز پنجشنبه در مراسم افتتاح این مرکز با اشاره به اینکه یکی از شایع ترین معلولیت های موجود در جامعه ناشنوایی است، اظهار داشت: این معلولیت از نظر کنشی بسیار شرایط سختی از لحاظ اجتماعی، تعاملات، هیجانات درونی و بیرونی ایجاد می کند و مشکلاتی را نیز در خانواده ایجاد می کند.

محمدصالح جوکار، آمار معلولان ناشنوایی در سطح کشور را 247 هزار نفر اعلام کرد و افزود: تعدادی از این افراد زیر پوشش بهزیستی بوده و بخشی نیز در مراکز درمانی درمان شده اند.

وی بیان کرد: وقتی در علم پزشکی پیشرفت داریم و همراه با آن فناوری های پزشکی برای رهایی و نجات بخشی از جامعه به کمک پزشکان ما آمده، باید از آن استفاده کنیم.

جوکار ادامه داد: استان یزد امروز دارای ظرفیت ها و توانمندی های بسیاری به واسطه فضاهای بهداشتی و درمانی و پزشکان حاذق در سطح کشور است و می تواند قطب سلامت برای جنوب شرق کشور باشد و اکنون نیز 45 درصد از بیماران استان غیربومی و از استان های دیگر هستند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به اینکه 4 هزار معلول ناشنوا در سطح کشور داریم، گفت: با کاشت حلزون بسیاری از این معلولان امک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخش کاشت حلزون شنوایی در یزد راه اندازی شد

بخش کاشت حلزون شنوایی در یزد راه اندازی شد