مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 21:052023-04-27سياسي

شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد


نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد.

- ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد.

فاطمه مقصودی امروز هفتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری بروجرد که در محل بخشداری اشترینان با هدف رفع مشکلات بخش اشترینان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان شدن اشترینان باید انجام شود و در سطح کشوری پیگیری های لازم انجام شده است.

وی تصریح کرد: با شهرستان شدن اشترینان مشکلات حل خواهد شد، شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: 26 میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت جاده بروجرد به اشترینان اختصاص یافته است.

مقصودی اضافه کرد: جاده باید ایمن سازی شود و در این راستا نصب نیوجرسی در جاده ضروری است و نصب روشنایی جاده نیز باید در اولویت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه فرهنگسرای اشترینان کلنگ زنی شده و پیگیر ساخت آن هستیم، افزود: اشترینان از قدیم اداره پست داشته و پیگیر شروع به کار دوباره اداره پست اشترینان هستیم.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد

شهرستان شدن اشترینان باعث پیشرفت بروجرد خواهد شد