مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 19:402023-04-27سياسي

مجموعه شهرستان اجازه ورود زباله به رودبار را نمی دهد


فرماندار رودبار با اشاره به شایعات انتقال زباله سراوان به جنوب گیلان، گفت: مجموعه شهرستان با تحلیل درست و دفاع منطقی جلوی ورود زباله به رودبار را گرفته است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، طهمورث عموپور عصر پنجشنبه در جمع مردم خورگام رودبار، اظهار کرد: مشکلات و چالش های شهرستان رودبار از گذشته تلنبار شده است و به یک باره نمی توان این مشکلات را حل کرد.

وی با بیان اینکه کارهای عمرانی زمان بر است، افزود: کند پیش رفتن روند اجرای پروژه های عمرانی از ماهیت زمان بر بودن حساسیت این پروژه ها است.

فرماندار رودبار با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی مدیران، بیان کرد: عدم اجرای برخی پروژه ها عملکرد ضعیف مدیران را نشان می دهد.

عموپور با بیان اینکه مدیر پشت میز نشین در این دولت جایگاهی ندارد، گفت: مدیران باید با حضور در بین مردم در مناطق محروم و روستایی، حرف آنها را بشنوند و نسبت به حل مشکلات شأن اقدام کنند.

وی با تاکید بر تشکیل جلسات ماهانه در بخش های رودبار در راستای حل مشکلات مردم، افزود: با شیوع دسته بندی و اولویت بندی، نسبت به حل مشکلات اقدام کنید.

فرماندار رودبار با اشاره به 17 بار حضور آقای استاندار به این شهرستان، بیان کرد: حضور میدانی مسئولان استانی به رودبار در راستای حل مشکلات این شهرستان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجموعه شهرستان اجازه ورود زباله به رودبار را نمی دهد

مجموعه شهرستان اجازه ورود زباله به رودبار را نمی دهد