مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 18:502023-04-27سياسي

بزرگترین چالش اقتصادی ما سرمایه گذاری و بهره وری است


امروز ما جنگ اقتصادی داریم، امروز تک تک مردم میدان داران این عرصه هستند، برای تحول در اقتصاد به سرمایه گذاری و بهره وری نیاز داریم که بزرگترین چالش ما است.

- تبریز-رییس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز ما جنگ اقتصادی داریم، امروز تک تک مردم میدان داران این عرصه هستند، برای تحول در اقتصاد به سرمایه گذاری و بهره وری نیاز داریم که بزرگترین چالش ما است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدباقر قالیباف عصر روز پنجشنبه در همایش توسعه فرصت های سرمایه گذاری شهرستان های کلیبر، خداآفرین و هوراند اظهار کرد: امروز سعادتی داشتیم تا در جمع کارآفرینان باشیم که اگر به گذشته نگاه کنیم و از گذشته درس بگیریم که تجربه شهدا و ملت عزیز است اهمیت این جلسه و نشست را همه ی ما درک می کنیم.

وی ادامه داد: ما یک روز در جنگ نظامی بودیم و به قطع آن روز برای آن مأموریت دست مان بارها و بارها برای دفاع از این سرزمین خالی تر از امروز بود و هفت هشت ماه از جنگ گذشته بود، چنین سازمان هایی وجود نداشت، افراد خبیثی چون بنی صدر هم اجازه چنین چیزی نمی دادند اما مردم ایستادند و با دست خالی چنین اتفاقاتی را رقم زدند که امروز در تراز ده.

کشور برتر دنیا چه از نظر تکنولوژی و توانش به قدرت بازدارندگی رسیدیم که دشمنان ما بهت زده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بزرگترین چالش اقتصادی ما سرمایه گذاری و بهره وری است

بزرگترین چالش اقتصادی ما سرمایه گذاری و بهره وری است