مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 13:302023-04-27سياسي

مهارت محور کردن آموزش های دانشگاهی از ضروریات است


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ای با نمایندگان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی افزود: - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بسترسازی برای مهارت محور کردن آموزش های دانشگاهی از ضروریات است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ای با نمایندگان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی افزود: هم اکنون 16 درصد آموزش ها در آموزش عالی مهارت محور است در حالیکه طبق برنامه ششم توسعه باید 30 درصد باشد.

زلفی گل با اشاره به اینکه اعتبارات مطلوبی در دور دوم سفر ریاست جمهوری برای توسعه آموزشکده های فنی و حرفه ای در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: این موضوع ظرفیتی برای توسعه و تکمیل این آموزشکده ها است.

وزیر علوم ادامه داد: در نقاطی که فضا های خالی متعلق به وزارت علوم وجود دارد از آن ها برای ایجاد آموزشکده های فنی و حرفه ای و یا تکمیل آن استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه باید در کنار آموزش های نظری آموزش های مهارتی را نیز کسب کنند، اضافه کرد: بستر کار و مهارت آموزی در صنایع دولتی و خصوصی برای تحصیل کنندگان در بخش آموزش عالی فراهم نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهارت محور کردن آموزش های دانشگاهی از ضروریات است

مهارت محور کردن آموزش های دانشگاهی از ضروریات است