مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 12:552023-04-27اقتصادي

سردخانه 20 هزار تنی شهر صنعتی کاوه به بهره برداری رسید


با حضور رییس بنیاد مستصعفان، سردخانه 20 هزار تنی شهرصنعتی کاوه افتتاح شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، پرویز فتاح ظهر پنج شنبه در آیین افتتاح سردخانه 20 هزار تنی منطقه ویژه اقتصادی با اشاره به جایگاه شهرستان ساوه گفت: استان مرکزی و شهرستان ساوه قطب صنعتی کشور هستند و در منطقه ویژه اقتصادی کاوه در این استان بیش از 500 واحد مستقر هستند.

وی افزود: از دو سال قبل مسئولان منطقه ویژه به ما اعلام کردند در این منطقه کمبود اساسی از جمله وجود سردخانه احساس می شود که پس از جانمایی زمین، بنیاد مستضعفان سرمایه گذاری سردخانه 20 هزار تنی پذیرفت.

رییس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: سردخانه دارای 32 سالن دو مداره و تک مدار است که به صورت ضرباتی و سریع در کمتر از دو سال با بهترین تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است.

فتاح با اشاره به رسالت بنیاد مستضعفان گفت: احداث سردخانه جزو نیازهای اساسی کشور است و بنیاد در کنار اقدامات محرومیت زدایی، ساخت سردخانه را نیز شروع کرده است.

وی افزود: با احداث این سردخانه نیاز شهر صنعتی کاوه برطرف شد در زمینه ساخت سردخانه به صورت عمومی باید بررسی شود.

رییس بنیاد مستضعفان اعلام کرد: با توجه به جایگاه ویژه شهرستان ساوه نگاه ویژه ای به این شهر خواهیم داشت .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردخانه 20 هزار تنی شهر صنعتی کاوه به بهره برداری رسید

سردخانه 20 هزار تنی شهر صنعتی کاوه به بهره برداری رسید