مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 10:452023-04-27سياسي

نگاه به ریشه کنی بیسوادی در کرمانشاه باید جدی تر شود


استاندار کرمانشاه بر ضرورت توجه جدی تر و مشارکت دستگاه های اجرایی مختلف و مردم در ریشه کنی بیسوادی در استان تاکید کرد.

  - ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه بر ضرورت توجه جدی تر و مشارکت دستگاه های اجرایی مختلف و مردم در ریشه کنی بیسوادی در استان تاکید کرد.

  محمدطیب صحرایی، امروز(هفتم اردیبهشت) در نشست شورای آموزش و پرورش استان که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان نهضت سوادآموزی برگزار شد،، با بیان اینکه سوادآموزی یک وظیفه فراتر از زمان و مکان است، اظهار کرد: امام خمینی(ره) در اولین گام های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این وظیفه بزرگ را برای کشور طراحی کرد، به این معنا که هر اقدام بعدی که بخواهد در کشور اتفاق بیافتد، متکی به توان علمی مردم است.

وی ادامه داد: هرچند که طبق آمارها، وضعیت سوادآموزی استان در رده سنی 10 تا 49 ساله خوب است، اما بصورت کلی وضعیت مناسبی نداریم، بنابراین باید نگاه جدی تری به این مسئله داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه همه اعضای شورای آموزش و پرورش استان باید در بحث ریشه کنی بی سوادی در استان حرکت داشته باشند، گفت: در این رابطه باید یک طراحی سازمانی ویژه با محوریت آموزش و پرورش صورت گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه به ریشه کنی بیسوادی در کرمانشاه باید جدی تر شود

نگاه به ریشه کنی بیسوادی در کرمانشاه باید جدی تر شود