مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 08:052023-04-27سياسي

3 روز عزای عمومی در مازندران اعلام شد


معاون سیاسی امنینی استانداری مازندران با تسلیت عروج شهادت گونه آیت الله عباسعلی سلیمانی گفت: به دستور استاندار سه روز عزای عمومی در استان اعلام شده است.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، روح الله سلگی اظهار داشت: در پی جان باختن شهادت گونه آیت الله عباسعلی سلیمانی عضو مجلس خبرگان رهبری به دستور استاندار سه روز عزای عمومی در مازندران اعلام شده است و پیکر وی در قم تشییع و خاکسپاری می شود.

وی افزود: فردا عصر آیین وداع با پیکر مطهر آیت الله سلیمانی در استان برگزار خواهد شد و آیین تشییع و خاکسپاری نماینده فقید مجلس خبرگان رهبری روز جمعه در قم برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: با دستور استاندار مازندران روزهای هفتم، هشتم و نهم اردیبهشت ماه در استان عزای عمومی اعلام شده است.

آیت الله سلیمانی صبح امروز ششم اردیبهشت در یکی از بانک های شهرستان بابلسر مورد حمله مسلحانه یک فرد قرار گرفت و جان باخت.

ضارب بلافاصله دستگیر و تحت بازجویی نیروهای امنیتی قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 روز عزای عمومی در مازندران اعلام شد

3 روز عزای عمومی در مازندران اعلام شد