مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 08:002023-04-27ورزشي

چشم انداز روشن تکواندوی گلستان/ قهرمان پروری را دنبال می کنیم


رییس هیئت تکواندوی گلستان با اشاره به اقدمات خوب در حوزه کمی و کیفی این رشته در استان، گفت: آموزش و قهرمان پروری را دنبال کرده ایم.

- خبرگزاری مهر ، گروه استان ها- اعظم محبی: گلستان، استان مستعدی از نظر ورزش تکواندو بوده و پتانسیل بالایی در این زمینه دارد، در سال های اخیر اقدامات خوبی در راستای بهبود وضعیت این ورزش قهرمانی در استان انجام شده اما با توجه به استعداد و ظرفیت بالا تا رسیدن به جایگاه واقعی فاصله بسیار است.

در دو سال گذشته با تغییر مدیریتی اتفاقات قابل قبولی در این ورزش رقم خورده و شاهد جهش های خوبی مخصوصاً در رده خردسالان و نوجوانان هستیم.

از این روی برای آگاهی از برنامه های این هیئت ورزشی با علی نوری ، رییس هیئت تکواندوی گلستان گفتگو کردیم که در ادامه خواهد آمد.

* در مدت حضور شما در حوزه کمی و کیفی برای ورزش تکواندوی گلستان چه تغییراتی روی داد؟ از سال 1399 تکواندو گلستان را تحویل گرفتیم رویکرد ما برنامه محوری، آموزش محوری و قهرمان پروری بود که نتایج بسیار خوبی هم طی این دو سال برای گلستان به دست آمد.

در حوزه کمی، در ابتدا 9 هزار و 900 تکواندوکار عضو بانک اطلاعات استان بودند که طی این دو سال به 13 هزار و 776 نفر رسیده است که از این تعداد هفت هزار و 724 نفر آقا و 6 هزار و 52 تکواندوکار خانم هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چشم انداز روشن تکواندوی گلستان/ قهرمان پروری را دنبال می کنیم

چشم انداز روشن تکواندوی گلستان/ قهرمان پروری را دنبال می کنیم