مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 01:302023-04-26اقتصادي

جابجایی 5 میلیون تن کالا از طریق ناوگان باری لرستان


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان از جابجایی پنج میلیون و 100 هزار تن کالا از طریق ناوگان باری این استان خبر داد.

- مرتضی شیروانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه 90 درصد حمل و نقل کشور از طریق حمل و نقل زمینی صورت می گیرد، اظهار داشت: تعداد شرکت های حمل و نقل کالا در لرستان 92 مورد است.

وی عنوان کرد: تعداد بارنامه های صادر شده در حوزه کالا 389 هزار و 813 فقره، مقدار تناژ حمل شده پنج میلیون و 100 هزار تن، درآمد عوارض 9 درصد 126 میلیارد تومان بوده که نسبت به سال گذشته 142 درصد درآمد داشته ایم که این درآمد به حساب سازمان راهداری واریز و بخشی از اعتبارات ملی از همین محل ها تأمین می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان با اشاره به اعزام ناوگان باری به بنادر جنوبی، تصریح کرد: چهار هزار و 38 دستگاه در این رابطه خدمات رسانی داشته است.

شیروانی با بیان اینکه تعداد کل ناوگان باری سنگین استان 11 هزار و 745 دستگاه و تعداد رانندگان بخش حمل و نقل باری استان 20 هزار و 190 نفر است، ادامه داد: تخلفات ارجاع شده به کمیسیون های 11، 12 و 14 در این حوزه، 962 مورد بوده که اعمال قانون هم شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جابجایی 5 میلیون تن کالا از طریق ناوگان باری لرستان

جابجایی 5 میلیون تن کالا از طریق ناوگان باری لرستان