مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 14:352023-04-26حوادث

آدم کشی به دلیل اختلافات مالی در خلیج تهران


رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری چهار شرور که به دلیل اختلافات مالی فردی را به قتل رسانده و فردی دیگر را هم به شدت مجروح کرده بودند، خبر داد.

- به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد معظمی گودرزی در تشریح جزییات این خبر گفت: بامداد روز پنجم اردیبهشت ماه سال جاری و در پی اعلام خبری مبنی بر درگیری اراذل و اوباش در محله خلیج تهران تیمی از ماموران کلانتری 179 پلیس پیشگیری تهران سریعا به محل اعزام شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود خود دادند.

با حضور ماموران در محل درگیری آنان با دو مصدوم که به شدت مورد ضربات سلاح سرد قرار گرفته بودند مواجه شدند که با حضور عوامل اورژانس در محل و انجام بررسی های اولیه مشخص شد که یکی از مصدومان این درگیری در محل فوت کرده است.

مصدوم دیگر هم که به شدت مجروح شده بود، به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شد.

وی از کشف دو قبضه سلاح سرد در محل درگیری خبر داد و گفت: بلافاصله تحقیقات پلیسی برای شناسایی هویت و مخفیگاه متهمان متواری آغاز و مشخص شد که این افراد چهار مرد جوان هستند که پس از نزاع و درگیری و مجروح کردن مصدومان حادثه از محل متواری شده اند.

معظمی گودرزی گفت: با شناسایی هویت متهمان مشخص شد که متهمان سابقه دار بوده و پیش تر به جرم شرارت دستگیر و تحمل کیفر داشته اند و بدین ترتیب با شناسایی مخفیگاه متهمان پس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آدم کشی به دلیل اختلافات مالی در خلیج تهران

آدم کشی به دلیل اختلافات مالی در خلیج تهران