مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 11:402023-04-26ورزشي

3 ربات برگزیده در لیگ پرنده مسابقات روبوکاپ آزاد معرفی می شود


مسئول لیگ پرنده در هفدهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران گفت: از 7 ربات شرکت کننده در این لیگ 3 تیم برگزیده خواهند شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد نوروزی مسئول لیگ ربات های پرنده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ابتدا 15 تیم ثبت نام کردند که در نهایت تعدادی از نظر فنی رد شدند، گفت: در این لیگ 7 ربات پرنده به رقابت می پردازند و قرار است 3 تیم برگزیده معرفی شود.

نوروزی با بیان اینکه همه این تیم ها از دانشگاه های علم و صنعت، اصفهان، شرکت های دانش بنیان، دانشگاه آزاد قزوین، علوم تحقیقات و یزد هستند، گفت: در لیگ ربات های پرنده چندین رقابت را مد نظر قرار دادیم که عبور از موانع، رهگیری طناب، شناسایی عکس هایی از افراد سرشناس علمی و … است.

به گفته وی، ربات ها باید با استفاده از بینایی ماشین و هوش مصنوعی بتوانند هدایت و ناوبری داشته باشند و هم شناسایی را به انجام برسانند.

وی ادامه داد: ربات های شرکت کننده در این لیگ باید از سطح متحرک بلند شوند و به صورت خودکار تشخصی دهند و وارد ساختمان شوند.

همچنین در این لیگ ربات باید از موانعی مانند حلقه ها و ستون عبور کنند و نباید با آنها برخورد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 ربات برگزیده در لیگ پرنده مسابقات روبوکاپ آزاد معرفی می شود

3 ربات برگزیده در لیگ پرنده مسابقات روبوکاپ آزاد معرفی می شود