مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 11:052023-04-26فرهنگي

تهمورس پورناظری پرفورمنس «باز آمدم» را روی صحنه می برد


تهمورس پورناظری آهنگ ساز و نوازنده موسیقی ایران دوازدهم و پانزدهم اردیبهشت در تالار وحدت تهران کنسرتِ «باز آمدم» را اجرا خواهد کرد.

- تهمورس پورناظری آهنگ ساز و نوازنده موسیقی ایران دوازدهم و پانزدهم اردیبهشت در تالار وحدت تهران کنسرتِ باز آمدم را اجرا خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اموررسانه ای پروژه، تهمورس پورناظری آهنگ ساز و نوازنده موسیقی ایران روزهای دوازدهم و پانزدهم اردیبهشت در تالار وحدت تهران کنسرتِ باز آمدم را در قالب پرفورمنس-کنسرت پیش روی مخاطبان قرار می دهد.

موسیقی این اجرا بر اساس موسیقی اصیل ایرانی، موسیقی تنبور و موسیقی معاصر در ترکیب با موسیقی کلاسیک و موسیقی الکترونیک است که داستان هر آهنگ را گروه حرکت اجرا خواهند کرد.

در باز آمدم بردیا کیارس به عنوان مایستر، این آهنگ ساز را همراهی خواهد کرد.

کیارس، سال هاست که به عنوان رهبر ارکستر و آهنگ ساز روی صحنه می رود.

علاوه بر او، تینا جامه گرمی ویولون، مهدی منادی ویولون آلتو، ماکان خویی نژاد ویولون سل، رامین دارستانی باس، آرین رضایی سازهای کوبه ای و علی قنبری بربت می نوازند.

تهمورس پورناظری آهنگسازی و کارگردانی این اثر را خود انجام داده و به همراهِ سحر بروجردی قطعاتِ آوازی را اجرا خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهمورس پورناظری پرفورمنس «باز آمدم» را روی صحنه می برد

تهمورس پورناظری پرفورمنس «باز آمدم» را روی صحنه می برد