مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 10:352023-04-26اجتماعي

رگبار بهاری پدیده غالب تا پایان هفته در چهارمحال و بختیاری


شهرکرد_مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: ناپایداری ها تا پایان هفته به صورت افزایش ابر، وزش باد نسبتاً شدید و وقوع رگبار موقتی باران در بعدازظهر و اوایل شب ادامه خواهند داشت.

- مهران چراغ پور در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: طی دو روز گذشته در برخی از نقاط این استان شاهد وقوع بارندگی بودیم.

وی تصریح کرد: در شهرکرد، کوهرنگ، اردل، سامان، بن، فرخشهر، ایل بگی، دوآب صمصامی و بازفت شاهد بارش رگباری باران بودیم و بیشترین میزان بارش گزارش شده مربوط به ایستگاه بازفت با هفت میلی متر بارش است اما در بقیه نقاط کمتر از یک میلی متر بارش ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: این شرایط تا اوایل هفته آینده در سطح استان ادامه دارد و ناپایداری ها به صورت افزایش ابر، وزش باد نسبتاً شدید و وقوع رگبار موقتی باران در بعدازظهر و اوایل شب ادامه خواهند داشت.

چراغ پور گفت: طی چند روز آینده خصوصاً برای پنجشنبه بعدازظهر این شرایط از شدت بیشتری برخوردار است و با توجه به وزش باد نسبتاً شدید برای برخی از نقاط استان خیزش گرد و خاک به صورت محلی دور از انتظار نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رگبار بهاری پدیده غالب تا پایان هفته در چهارمحال و بختیاری

رگبار بهاری پدیده غالب تا پایان هفته در چهارمحال و بختیاری