مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 10:052023-04-26ورزشي

پورشیب: برای اهدافم می جنگم/ شرایط انتخابی و داوری شفاف بود


رقابتهای انتخابی تیم ملی در شرایط خوبی برگزار شد، ولی شاهد برخی اتفاقات بودیم که جایی در کاراته ندارد و می تواند به این رشته لطمه وارد.

- کند.

به گزارش گفت: از ناحیه زانو آسیب داشتم و نزدیک به سه ماه فقط کارهای درمانی و تمرینات بدنسازی با دنبال می کردم.

بعد از مدت طولانی که به دلیل آسیب دیدگی از تمرینات و تاتامی مسابقات دور بودم، از ابتدای سال جاری تمرینات آماده سازی خود را آغاز کردم و در رقابت های انتخابی توانستم مسابقات خوبی به نمایش بگذارم و تنها کاراته کاهایی که 5 بازی انجام داد و چهار پیروزی و یک مساوی داشت من بودم.

پورشیب در خصوص داوری این رقابت ها گفت: شرایط خوبی را برای قضاوت داوران فراهم کرده بودند و به نوعی همه چیز شفاف بود، به هر مربی دو کارت داده بودند که یکی برای ابطال امتیاز و دیگری برای ثبت امتیاز بود که در صورت استفاده بعد از بررسی فیلم ضربه توسط داوران تایید تا رد می شد.

ضمن اینکه نمایشگر بزرگی در سالن نصب شده بود که همه کاراته کاها، مربیان، تماشاگران و مسئولین حاضر بتوانند روند بررسی فیلم را ببینند و در واقع جای هیچ شک و شبهه ای باقی نماینده بود.

سرگروه تیم ملی در خصوص اعتراض به روند یک مبارزه گفت: چیزی بود که همه حاضرین در سالن شهید افراسیابی مشاهده کردند، نمی خواهم وارد جزییات شوم، ولی باید تاکید کنم، یک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پورشیب: برای اهدافم می جنگم/ شرایط انتخابی و داوری شفاف بود

پورشیب: برای اهدافم می جنگم/ شرایط انتخابی و داوری شفاف بود