مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 08:502023-04-26پزشكي

گلستان یکپارچه زرد کرونایی شد


رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از زرد شدن وضعیت کرونایی در تمام شهرستان های گلستان خبر داد و گفت: در حال حاضر 112 نفر در مراکز درمانی این استان بستری هستند.

- ایسنا/گلستان رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از زرد شدن وضعیت کرونایی در تمام شهرستان های گلستان خبر داد و گفت: در حال حاضر 112 نفر در مراکز درمانی این استان بستری هستند.

سعید گل فیروزی صبح چهارشنبه 6 اردیبهشت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طبق اعلام قبلی وزارت بهداشت،بندرگز تنها شهرستان استان گلستان بود که در وضعیت نارنجی کرونایی قرار داشت که براساس رنگ بندی جدید این شهرستان نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفت و به این ترتیب رنگ کرونایی استان گلستان یکدست زرد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 112 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی گلستان بستری هستند، افزود: در مجموع تعداد 25 بیمار تحت مراقبت های ویژه قرار دارند و حال 10 نفر از آن ها مطلوب نیست و با کمک دستگاه ونتیلاتور تنفس می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ضمن تاکید بر عدم عادی انگاری شرایط کرونایی، گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و تزریق دوز یادآور واکسن کرونا، هچنان بهترین راهکار پیشنهاد شده از سوی کارشناسان حوزه بهداشت و درمان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلستان یکپارچه زرد کرونایی شد

گلستان یکپارچه زرد کرونایی شد