مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 13:452023-04-25سياسي

بخشی از اتوبان آزادگان فرو ریخت/ ممکن است فاجعه ملی رخ دهد


بخشی از بزرگراه آزادگان فرو ریخته و هر لحظه ممکن است فاجعه ملی رخ دهد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی پیرهادی عضو شورای شهر تهران، صبح سه شنبه در نطق پیش از دستور خود با اشاره به بازدید اخیرش از منطقه 19 تهران گفت: سرانه فضای سبز در برخی بخش های این منطقه مناسب است؛ اما در ناحیه 2 و 3 منطقه 19 این سرانه محدود است و یکی از نکات و مشکلات این منطقه وجود گود پرخطر تعاونی مسکن یاس است که از قضا این گود در اختیار شهرداری تهران قرار دارد و باید قبلاً تعیین تکلیف می شد؛ اما نشده و حالا شهرداری باید برنامه خود را در این خصوص اعلام کند.

وی با بیان اینکه زمین های خلازیر در مالکیت اوقاف است و برای ساماندهی این زمین ها نیازمند همکاری این سازمان هستیم، تصریح کرد: آلودگی هوا در خلازیر به دلیل سوزاندن زباله بالاست و همچنین شاهد تردد حیوانات موذی و سگ های ولگرد هستیم که باید رسیدگی شود.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی تصفیه خانه ای به وسعت 10 هزار متر در این منطقه گفت: فاز 2 برای این تصفیه خانه پیش بینی شده و امیدواریم به محض افتتاح فاز یک ساخت این مهم آغاز شود.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از عرصه بوستان ولایت رها شده است و باید سریع تر نسبت به تکمیل پروژه اقدام شود، گفت: مشکل فاضلاب در برخی محلات منطقه مردم محله را عصبی کرده که باید بررسی ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخشی از اتوبان آزادگان فرو ریخت/ ممکن است فاجعه ملی رخ دهد

بخشی از اتوبان آزادگان فرو ریخت/ ممکن است فاجعه ملی رخ دهد