مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 11:002023-04-25اقتصادي

جمعیت هند از چین پیشی می گیرد


سازمان ملل متحد گفته است که هند این هفته با پیشی گرفتن از چین به پرجمعیت ترین کشور جهان بدل خواهد شد.

- به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی، براساس داده های تازه انتظار می رود جمعیت هند تا آخر آوریل به یک میلیارد و 425 میلیون و 775 هزار و 850 نفر برسد.

یک نهاد دیگر سازمان ملل نیز پیش تر پیش بینی کرده بود که جمعیت هند تا اواسط سال جاری از چین پیشی خواهد گرفت.

این گزارش حاکیست کشورهای آسیایی در 70 سال گذشته بیش از یک سوم جمعیت جهان را داشته اند.

اداره امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل (دی ای اس اِی) در بیانیه ای گفت: چین به زودی موقعیت دیرینه خود به عنوان پرجمعیت ترین کشور جهان را واگذار خواهد کرد.

چین مقام اولیِ رشد جمعیت را به هند واگذار می کند این دفتر همچنین افزود که به دلیل ضریب خطای مرتبط با تخمین و پیش بینی جمعیت، تاریخ عبور جمعیت هند از چین تقریبی و قابل بازبینی است.

صندوق جمعیت سازمان ملل هفته پیش گفت که جمعیت هند در میانه سال جاری میلادی (2023) حدود 2.

9 میلیون نفر بیش از چین خواهد بود.

آمار تولد در چین اخیرا افت زیادی کرده به طوری که جمعیت آن سال پیش برای اولین بار از 1961 روند نزولی داشت.

دفتر امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل می گوید که جمعیت چین ممکن تا پیش از پایان قرن جاری به کمتر از یک میلیارد نفر برسد و افزود: در مقابل، انتظار می ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمعیت هند از چین پیشی می گیرد

جمعیت هند از چین پیشی می گیرد