مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 10:452023-04-25ورزشي

فعالیت 7 هزار بانوی ورزشکار سازمان یافته در مازندران


معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان مازندران گفت: حدود 7 هزار ورزشکاران سازمان یافته بانو در استان فعالیت دارند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، فاطمه خدمتگذاری معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت چشمگیر بانوان مازندرانی در ورزش اظهار کرد: استعدادیابی برای نیل به اهداف ورزش بانوان یک ضرورت است و شرایط را باید در بستر علمی و منطقی برای رسیدن به نسلی پرافتخار و با نشاط فراهم کرد.

وی به کسب اولین سهمیه المپیک پاریس توسط بانوی تیرانداز مازندرانی اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت، در استان مازندران 76 بانوی ورزشکار دعوت شده به تیم ملی داشته ایم که 24 نفر به عضویت در تیم ملی درآمدند.

در سال 1400 تعداد ورزشکار دعوت شده به تیم ملی 102 نفر بودند که از این تعداد 33 نفر به عضویت تیم ملی در آمده بودند.

معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران افزود: البته امسال (سال 1402) تا هم اکنون تعداد دعوت به تیم ملی23 ورزشکار و 2مربی بودند.

وی از مدال آوری بانوان مازندرانی در آوردگاه های مختلف خبر داد و افزود: در سال 1401 ورزشکاران مازندرانی 16 مدال آسیایی کسب کردند که از این تعداد 7 طلا 5 نقره و 4 برنز کسب شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت 7 هزار بانوی ورزشکار سازمان یافته در مازندران

فعالیت 7 هزار بانوی ورزشکار سازمان یافته در مازندران