مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 09:402023-04-25اقتصادي

چرا طرح سه شنبه های بدون خودرو در شهرکرد اجرا نشد؟


مدیر ترافیک و حمل و نقل شهرداری شهرکرد گفت: بنا بر پیشنهاد دادستان مرکز استان مقرر شد قبل از اجرای طرح سه شنبه های بدون خودرو مصوبه شورای تامین نیز اخذ شود، - ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر ترافیک و حمل و نقل شهرداری شهرکرد گفت: بنا بر پیشنهاد دادستان مرکز استان مقرر شد قبل از اجرای طرح سه شنبه های بدون خودرو مصوبه شورای تامین نیز اخذ شود، در حال حاضر شورای تامین مخالف اجرای این طرح است و پیگیر رفع ایرادات اجرای این طرح بنا بر نظر شورای تامین هستیم.

پیمان محقق در گفت وگو با ایسنا با اشاره به دلایل عدم اجرای طرح سه شنبه های بدون خودرو در شهر شهرکرد، اظهار کرد: مقدمات و زیرساخت های مورد نیاز برای اجرای این طرح آماده شد، سپس مصوبه شورای ترافیک استان و شهرستان را نیز اخذ کردیم.

مدیر ترافیک و حمل ونقل شهرداری شهرکرد افزود: بنا بر پیشنهاد دادستان مرکز استان مقرر شد قبل از اجرای طرح سه شنبه های بدون خودرو مصوبه شورای تامین نیز اخذ شود، در حال حاضر شورای تامین مخالف اجرای این طرح است و پیگیر رفع ایرادات اجرای این طرح بنا بر نظر شورای تامین هستیم.

وی بیان کرد: مسیرهای جایگزین برای تردد خودروها، تعریف وسیله جایگزین برای حمل و نقل، تردد خودروهای امدادی، پیش بینی مسیر جایگزین برای تردد خودروها از کوچه های منتهی به خیابان ملت از چهار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا طرح سه شنبه های بدون خودرو در شهرکرد اجرا نشد؟

چرا طرح سه شنبه های بدون خودرو در شهرکرد اجرا نشد؟