مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 09:302023-04-25سياسي

دوقطبی سازی جامعه در امر حجاب، از نقشه های دشمن است


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجاب را امری اسلامی دانست و گفت: یکی از نقشه های دشمن این است که جامعه ما را در قضیه حجاب دوقطبی کند تا عده ای به جان عده ای دیگر بیفتد.

- غلامعلی حدادعادل عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در گفت و گو با ، کلام حکیمانه کوتاهی در خصوص حجاب فرمودند که ما باید برنامه های مان الهام گرفته از آن کلام باشد؛ ایشان فرمودند دشمن برای بی حجابی در ایران برنامه دارد و ما هم برای مقابله با دشمن و دفاع از حجاب باید برنامه داشته باشیم.

یعنی باید تدبیر کنیم و با اعتقاد اسلامی به وجود و ضرورت حجاب باید در این شرایط طوری عمل کنیم که نقشه دشمن خنثی شود و خدای ناکرده در زمین دشمن بازی نکنیم و در عین حال از حجاب دفاع کنیم.

این امر مستلزم هوشمندی، صبر و حوصله و دوری از افراط و تفریط است.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه حجاب بحث فرهنگی است یا سیاسی، گفت: حجاب یک بحث اسلامی است، پیش از آنکه فرهنگی یا سیاسی باشد، اما به وضوح پیداست که یکی از نقشه های دشمن این است که جامعه ما را در قضیه حجاب دوقطبی کند تا عده ای به جان عده ای دیگر بیفتد؛ بنابراین باید مراقب باشیم تا این نقشه محقق نشود.

رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در ادامه با اشاره به شخصیت عباس علی براتی پور، گفت: براتی پور از شاعران پیشکسوت انقلاب بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوقطبی سازی جامعه در امر حجاب، از نقشه های دشمن است

دوقطبی سازی جامعه در امر حجاب، از نقشه های دشمن است