مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 08:502023-04-25بين الملل

توافق موقت حتماً بد است، اما موقت تر از برجام هم سراغ دارید؟!


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن بهشتی پور درباره زمزمه برخی محافل آمریکایی درباره احتمال توافق موقت و محدود با ایران، به روزنامه آرمان گفت: - توافق موقت حتماً بد است، اما موقت تر از برجام هم سراغ دارید؟! یک کارشناس حامی برجام گفت توافق موقت هسته ای نمی تواند به اقتصاد ایران کمک کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن بهشتی پور درباره زمزمه برخی محافل آمریکایی درباره احتمال توافق موقت و محدود با ایران، به روزنامه آرمان گفت: خبر هایی که در خصوص توافق موقت منتشر می شود، بدون آگاهی کامل از جزییات این پیشنهاد، چندان قابل تحلیل نیست.

مادامی که طرح را مطالعه نکنیم و دقیقا متوجه نشویم که چه چیزی قرار است بر اثر این طرح رد و بدل شود، نمی توان به درستی در مورد منافع یا مضرات آن اظهارنظر کرد.

برای مثال گفته شده است که ایران غنی سازی 60 درصدی اورانیوم را متوقف کند و در مقابل آمریکایی ها هم بخشی از دارایی های ایران را آزاد کنند که به نظر می رسد 7 میلیارد دلار دارایی مسدود شده ایران در کره جنوبی مدنظر باشد.

به صورت کلی می توان دو رویکرد نسبت به چنین پیشنهادی داشت.

رویکرد نخست این است که اگر واقعا بخشی از تحریم های اساسی ایران مثل فروش نفت و تحریم بانک مرکزی برداشته شود، ولو اینکه به صورت موقت و تعلیق باشد، کمکی به اقتص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توافق موقت حتماً بد است، اما موقت تر از برجام هم سراغ دارید؟!

توافق موقت حتماً بد است، اما موقت تر از برجام هم سراغ دارید؟!