مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1402 ساعت 12:002023-04-24اقتصادي

تکمیل طرح های نیمه تمام استان 70 هزار میلیارد تومان پول می خواهد


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با اشاره به نیاز 70 هزار میلیارد تومانی جهت تکمیل طرح های نیمه تمام استان، گفت: قرار است برای تمرکز بیشتر اعتبارات عمرانی و سایر منابع در اختیار استان برای اتمام طرح های نیمه تمام، - ایسنا/یزد رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با اشاره به نیاز 70 هزار میلیارد تومانی جهت تکمیل طرح های نیمه تمام استان، گفت: قرار است برای تمرکز بیشتر اعتبارات عمرانی و سایر منابع در اختیار استان برای اتمام طرح های نیمه تمام، تفاهم نامه ای با فرمانداران منعقد شود.

مجید دهقانی زاده در اولین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه در سال جدید با بیان این که برای اتمام و به بهره برداری رساندن مجموع طرح های نیمه تمام استان اعتباری بالغ بر 70 هزار میلیارد تومان نیاز است، گفت: باید با توجه به حجم تخصیص اعتبارات عمرانی با تمرکز و برنامه ریزی در هر سال، تعداد مشخصی از طرح های نیمه تمام و اولویت دار استان بهره برداری کنیم تا مردم شاهد خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت باشند.

وی با اشاره به جدیت تیم مدیریتی استان و این سازمان برای ساماندهی و بهره برداری از طرح های نیمه تمام و اولویت دار در شهرستان ها نیز اظهار کرد: قرار است برای تمرکز بیشتر اعتبارات عمرانی و سایر منابع در اختیار استان برای اتمام طرح های نیمه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل طرح های نیمه تمام استان 70 هزار میلیارد تومان پول می خواهد

تکمیل طرح های نیمه تمام استان 70 هزار میلیارد تومان پول می خواهد