مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1402 ساعت 11:352023-04-24اقتصادي

شناسایی 601 فقره انشعاب غیر مجاز در شهرستان ابهر


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: در سال گذشته 601 فقره انشعاب غیر مجاز در سطح شهرستان ابهر شناسایی و تبدیل به مجاز شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، علیرضا جزء قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته 108 فقره انشعاب غیر دائم نیز در شهرستان ابهر که دفع غیر اصولی فاضلاب داشتند تغییر کاربری داده شده و 9 مورد اماکن غیرمجاز دارای مشکل دفع فاضلاب نیز به محاکم قضایی و فرمانداری ابهر معرفی شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه وجود انشعابات غیرمجاز در شهرها و روستاها علاوه بر تضییع حقوق مشترکین قانونی شرکت آب و فاضلاب، هزینه های هنگفت مالی و معنوی به شرکت تحمیل کرده که خدمات مستمر و مطلوب به مردم را با مشکلاتی مواجه می کند، تصریح کرد: جمع آوری انشعابات غیرمجاز با هدف پیشگیری از هدر رفت آب به دلیل عدم اندازه گیری، تشدید نشت از این انشعابات به دلیل استفاده از اتصالات غیر استاندارد و پیشگیری از عدم تعادل فشار در شبکه توزیع به علت غیر برنامه ای بودن انشعابات عنوان کرد.

وی با تاکید بر جدیّت شرکت آب و فاضلاب در برخورد با انشعاب های غیرمجاز به ویژه در مناطق روستایی بیان داشت: با اقدام این شرکت در سال گذشته تعداد 34 رشته انشعاب غیر مجاز در روس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 601 فقره انشعاب غیر مجاز در شهرستان ابهر

شناسایی 601 فقره انشعاب غیر مجاز در شهرستان ابهر