مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1402 ساعت 10:052023-04-24سياسي

دغل کاری با رمز رفراندوم/ جایگاه همه پرسی در قانون اساسی


در حالیکه همه پرسی موجود در قانون اساسی برای حل چالش ها و بن بست های بی جواب است، این روزها به دستمایه برخی سیاسیون برای عوام فریبی و سودجویی سیاسی تبدیل شده است.

- خبرگزاری مهر - گروه سیاست: در مراسم افطاری و دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری می گوید: باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار می کردیم تا حساسیت به وجود نیاید.

رهبری انقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که: در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار می کنند؟ و دیگر اینکه: مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ چطور می شود رفراندوم کرد، در مسائلی که تبلیغات می شود کرد، از همه طرف حرف می شود زد.

اصلاً یک کشور را 6 ماه درگیر بحث، جدل، گفت وگو و دوقطبی سازی می کنند برای اینکه یک مسأله ای رفراندوم بشود.

در همه مسائل رفراندوم بکنیم.

یعنی قضایا این جوری نیست که آدم این جور ساده از روی شان عبور کند.

حال رسانه های معاند از این پاسخ برداشتی نادرست را ترویج کرده و مدام بر طبل دروغین خود می کوبند که مقام معظم رهبری مخالف اصل رفراندوم است و مردم را شایسته اظهار نظر نمی دانند! در حالی که پاسخ رهبری اساساً مغایرتی با اصل و فلسفه رفراندوم که در قانون اساسی به آن اشاره صریح شده است، ندارد بلکه یک تذکر صحیح و خردمندانه مدیریتی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دغل کاری با رمز رفراندوم/ جایگاه همه پرسی در قانون اساسی

دغل کاری با رمز رفراندوم/ جایگاه همه پرسی در قانون اساسی