مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1402 ساعت 08:152023-04-24سياسي

اراک گرفتار شهرفروشی/هسته مرکزی شهر رکورددار تخلفات ساختمانی


رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر اراک گفت: بیشترین تخلفات ساختمانی در اراک، در هسته مرکزی شهر رخ می دهد.

- ایسنا/مرکزی رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر اراک گفت: بیشترین تخلفات ساختمانی در اراک، در هسته مرکزی شهر رخ می دهد.

سید وحید میرنظامی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بررسی مسئله پیشگیری از تخلفات ساختمانی، اظهار کرد: متاسفانه در دو دهه اخیر از معضل تراکم فروشی به مسئله تخلفات ساختمانی سوق پیدا کرده ایم به این معنا که در شهرهای بزرگ در ابتدای امر مسئله تراکم فروشی و بلندمرتبه سازی پیش رفت و معماری ایرانی اسلامی مورد توجه واقع نشد و امروز شاهد انواع و اقسام ساختمان های بلند و کوتاه و ناهمگون در سطح شهر هستیم.

وی با اشاره به مطالعات خود در حوزه شهرسازی، بیان کرد: در هیچ شهری به مانند اراک این چنین شاهد بی نظمی در مباحث شهرسازی نیستیم.

کوی صنعتی اراک که حدود 40 سال پیش بنا شد نظم خاصی داشت به شکلی که هسته مرکزی شهرک بلندمرتبه سازی شده و به هر میزان که به طرفین حرکت می کنیم به صورت پلکانی ارتفاع ساختمان ها کوتاه می شود و عملا قوانین شهرسازی به درستی رعایت شده و نظم مناسبی را در این منطقه شاهدیم.

میرنظامی تصریح کرد: امروز در کنار عدم رعایت قوانین و ضوابط شهرسازی، شاهد تخلفات ساختمانی مختلف در شهر اراک هستیم چراکه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اراک گرفتار شهرفروشی/هسته مرکزی شهر رکورددار تخلفات ساختمانی

اراک گرفتار شهرفروشی/هسته مرکزی شهر رکورددار تخلفات ساختمانی