مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 15:102023-04-23سياسي

کنسرت های رایگان «آب و آتش» با اجرای علی عبدالمالکی به پایان رسید


علی عبدالمالکی در آخرین شب هم نشینی و دورهمی با عنوان «شب های لبخند» همزمان با تعطیلات عید سعید فطر در بوستان آب و آتش به صحنه رفت.

- علی عبدالمالکی در آخرین شب هم نشینی و دورهمی با عنوان شب های لبخند همزمان با تعطیلات عید سعید فطر در بوستان آب و آتش به صحنه رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، کنسرت علی عبدالمالکی خواننده، در آخرین شب هم نشینی و دورهمی با عنوان شب های لبخند از ساعت 20 روز شنبه (2 اردیبهشت ماه) به مدت یک ساعت در بوستان آب و آتش برگزار و با استقبال مردم روبرو شد.

اجرای استندآپ کمدی یوسف کرمی نیز یکی دیگر از اجراهای شاد بوستان آب و آتش بود که مورد توجه قرار گرفت.

نخستین برنامه شب های لبخند 17 فروردین ماه برگزار شد و گروه موسیقی روناک از اقوام مختلف ایران زمین به صحنه رفت، همچنین عباس رضازاده استند آپ کمدی اجرا کرد.

در دومین شب (29 فروردین) حمید عسکری و سومین شب (30 فروردین) محسن میرزاده، در چهارمین شب (31 فروردین) امیر تاجیک و پنجمین شب (1 فروردین) سینا درخشنده روی صحنه رفتند.

کنسرت ها و برنامه های بوستان آب و آتش واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد در راستای خانواده محور بودن و شادی مردم عزیزمان برنامه ریزی شد و ورود عموم به این کنسرت ها آزاد و رایگان بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنسرت های رایگان «آب و آتش» با اجرای علی عبدالمالکی به پایان رسید

کنسرت های رایگان «آب و آتش» با اجرای علی عبدالمالکی به پایان رسید