مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 11:452023-04-23بين الملل

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی: صهیونیست ها به آینده بدبین هستند


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نظرسنجی مؤسسه «کانتر» در اراضی اشغالی فلسطین که نتایج آن روز شنبه منتشر شده است، نشان می دهد حدود نیمی از ساکنان فلسطین اشغالی بر این باورند آینده خوبی در انتظار آن ها نیست.

- نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی: صهیونیست ها به آینده بدبین هستند نتایج یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می دهد که 48 درصد ساکنان فلسطین اشغالی بر این باورند که وضعیت رژیم صهیونیستی در آینده بدتر خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نظرسنجی مؤسسه کانتر در اراضی اشغالی فلسطین که نتایج آن روز شنبه منتشر شده است، نشان می دهد حدود نیمی از ساکنان فلسطین اشغالی بر این باورند آینده خوبی در انتظار آن ها نیست.

بنابر گزارش شبکه صهیونیستی آی24 ، 48 درصد ساکنان اراضی اشغالی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا وضعیت در سال های آینده در فلسطین اشغالی بهتر خواهد شد یا بدتر، گزینه بدتر را انتخاب کرده اند.

در این نظرسنجی اشاره شده است که تنها 20 ساکنان بر این باورند وضعیت بهبود خواهد یافت ، 19 درصد معتقدند که تغییری رخ نخواهد داد و 13 درصد دیگر نیز گفته اند که نمی دانند اوضاع در سال های آینده در فلسطین اشغالی به چه صورت خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی: صهیونیست ها به آینده بدبین هستند

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی: صهیونیست ها به آینده بدبین هستند