مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 09:352023-04-23بين الملل

یونان: در بهبود روابط با ترکیه محتاط هستیم


وزیر امور خارجه یونان اظهار داشت که از گرم شدن روابط یونان و ترکیه استقبال می کند، اما آتن کماکان محتاط است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نیکوس دندیاس وزیر امور خارجه  یونان روز یکشنبه اظهار داشت که از گرم شدن روابط یونان و ترکیه استقبال می کند، اما آتن کماکان محتاط است.

به نوشته روزنامه کاثیمرینی دندیاس گفت: من همیشه تحولات روابط یونان و ترکیه را با دقت بسیار دنبال می کنم.

یونان ساده لوح نیست.

ما بعد از انتخابات خواهیم دید که آیا ماه عسلی که اکنون در آن زندگی می کنیم توسط سیاست ترکیه ادامه خواهد یافت یا اینکه مسیر را به حالت معمول تر تغییر خواهد داد.

وی گفت: با دقت همه چیز را زیر نظر داریم.

در دولت های بعدی که از انتخابات بیرون می آیند امیدواریم دموکراسی جدید بر قرار شودو اختلاف یونان و ترکیه وجود دارد یا خیر.

وزیر امور خارجه یونان در مصاحبه ای گفت: یونان و ترکیه می توانند یک روابط هماهنگ و سودمند متقابل ایجاد کنند به شرط اینکه احترام و اعتماد متقابل وجود داشته باشد.

بر اساس این گزارش، ترکیه و یونان در زمینه اکتشافات انرژی، نظامی شدن برخی جزایر در دریای اژه و پناهجویان اختلاف دارند.

ترکیه و یونان همچنین تقویت نظامی یکدیگر را به شدت زیر نظر دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یونان: در بهبود روابط با ترکیه محتاط هستیم

یونان: در بهبود روابط با ترکیه محتاط هستیم