مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 07:402023-04-23پزشكي

گلایه اهالی هرمز از کمبودهای پزشکی


جمعی از اهالی هرمز طی درخواستی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خواستار افزایش توجه به این جزیره در حوزه درمان شده اند.

خواسته ای که مورد تأکید استاندار نیز هست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جمعی از اهالی جزیره هرمز طی درخواستی از ریاست دانشگا علوم پزشکی هرمزگان خواهان توجه و تکمیل کادر درمانی درمانگاه جزیره هرمز شدند.

در بخشی از این درخواست آمده: تنها درمانگاه جزیره هرمز که بنا بر مصوبه سفر استاندار محترم از سال قبل شبانه روزی شده و روزانه به علت حضور گردشگران مراجعین زیادی دارد و به جمعیت ساکن خودِ جزیره هم بالای که بالای 7 هزار نفر است خدمات می دهد در حال حاضر مشکلات زیادی در بحث نیروی پزشکی و کادر اداری و خدماتی دارد.

بجای سه پزشک اکنون فقط یک پزشک طرحی خدمات شبانه روزی ارائه می دهد که از توان ایشان خارج است، یک نیروی پذیرش بازنشسته شده و کسی بجایش جذب نشده، یک نگهبان هم بازنشسته شده و نگهبان ندارد و باید از بندرعباس نگهبان به مرکز بیاید و برگردد.

بهیار و پرستار خانم کم است و در اغلب شیفت ها بانوان محترم برای یک تزریقات ساده سرگردان و حیران هستند.

با توجه به قرمز بودن هرمز در هفته های اخیر از لحاظ بیماری کرونا و حجم بالای بیماران فصلی و نیز گردشگران که به طور مرتب در طبیعت هرمز دچار حوادث می شوند از جنابع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه اهالی هرمز از کمبودهای پزشکی

گلایه اهالی هرمز از کمبودهای پزشکی