مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اردیبهشت 1402 ساعت 13:502023-04-22پزشكي

ظرفیت فارس در تولید دارو با حمایت وزارت بهداشت شکوفا می شود


حمایت مجموعه وزارت بهداشت از تولید دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی در فارس موجب شکوفایی در استان می شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدهادی ایمانیه با اشاره به گفت و گوهای صورت گرفته پیرامون تفویض اختیار به دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه تولید دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی گفت: به اذعان همگان، فارس در این سه زمینه از توانمندی بالایی برخوردار است.

او حضور چهره های ماندگار کشور در زمینه شیمی در استان فارس را از جمله زمینه های تحقق این مهم در فارس عنوان کرد و افزود: همچنین وجود کارخانه های بزرگ در فارس، زیرساخت و توانمندی بسیار خوبی برای ثمربخشی این برنامه در فارس محسوب می شود.

استاندار فارس در ادامه از برنامه ریزی برای حضور معاون وزارت دفاع در شیراز برای انعقاد تفاهم نامه مشترک وزارت بهداشت و وزارت دفاع در زمینه تولید دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی، به عنوان دیگر زیرساخت برنامه ریزی شده در این حوزه خبر داد.

ایمانیه همچنین به پروژه ساخت شهر سلامت در شیراز به عنوان گامی دیگر برای پیشبرد اهداف تولیدی در حوزه سلامت فارس محسوب می شود و اظهار کرد: این مجموعه به عنوان منطقه ویژه در نظر گرفته شده و از سرمایه گذاران جامعه پزشکی و دیگر حوزه ها برای مشارکت در این پروژه مهم عمرانی در فارس، دعوت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت فارس در تولید دارو با حمایت وزارت بهداشت شکوفا می شود

ظرفیت فارس در تولید دارو با حمایت وزارت بهداشت شکوفا می شود