مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اردیبهشت 1402 ساعت 11:002023-04-22فرهنگي

دورخیز یک فیلم ایرانی برای اکران در عربستان


عباس رافعی، نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «سلوک» ضمن اشاره به برنامه ریزی برای عرضه جهانی این فیلم تأکید کرد به دنبال نفوذ به چرخه اکران عمومی سینماها در کشور عربستان است.

- جی پلاس، عباس رافعی، کارگردان سینمای ایران درباره فیلم سینمایی سلوک که سال گذشته کارگردانی کرده بود و به تازگی پروانه نمایش آن صادر شده است، گفت: تولید این فیلم سال گذشته به پایان رسید و در حال حاضر منتظریم تا علی اوجی به عنوان تهیه کننده با پخش کننده فیلم به توافق برسد تا فیلم وارد چرخه اکران عمومی شود.

نویسنده و کارگردان این فیلم خودم هستم و بنابر صحبتی که تهیه کننده داشتیم قرارمان این است که ابتدا وارد چرخه پخش بین الملل شود و بعد در داخل اکرانش کنیم.

مهر نوشت؛ وی توضیح داد: قصدمان این است که فیلم تا زمانی که در صف نوبت اکران داخلی قرار دارد، علاوه بر حضور در جشنواره های خارجی، بتواند اکران خارج از کشور هم داشته باشد.

اگر خاطرتان باشد فیلم های قبلی من مانند فصل فراموشی فریبا هم به زبان عربی و انگلیسی دوبله کردیم و توانستیم در برخی کشورهای منطقه آن را به صورت گسترده اکران کنیم.

همین برنامه را برای فیلم سلوک هم پیش بینی کرده ایم.

قصد داریم این فیلم را هم به زبان عربی دوبله کنیم و در کشورهایی مانند کویت، اردن و عمان آن را اکران کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دورخیز یک فیلم ایرانی برای اکران در عربستان

دورخیز یک فیلم ایرانی برای اکران در عربستان