مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اردیبهشت 1402 ساعت 17:102023-04-21سياسي

دشمنان پروژه سپاه هراسی را در پیش گرفته اند


دشمنان همواره یک طرف نوک پیکان حملات خود را به سمت سپاه و نهادهای ارزشی و انقلابی نشانه گرفته اند و متأسفانه برخی جریانات وابسته و یا انحرافی نیز هم نوا با دشمن پروژه سپاه هراسی را در پیش گرفته اند و ناجوانمردانه اقدامات سپاه را زیر سؤال می برند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه ساوه با گرامیداشت فرارسیدن سالروز تأسیس سپاه پاسداران اظهار کرد: سپاه شجره طیبه ای است که با خون شهدا آبیاری شده و مجموعه ای است که وجودش امروز برای کشور و ملت ایران و همه هدف های والایی مه این ملت برای خود ترسیم کرده، ضروری و لازم است.

وی با بیان اینکه این نهاد مقدس طی 44 سال گذشته همواره منشأ خیر و برکات بوده است افزود: سپاه در عرصه های مختلف اقتصادی، سازندگی، نظامی، دفاعی، امنیتی و فناوری های علمی و دفاعی حرف اول را میزند و امروز دشمن بهتر از دوست عظمت سپاه را شناخته و به درستی دریافته اند که اگر طی سال های بعد از انقلاب راهبردها و سیاست های آنان علیه انقلاب با شکست مواجه شده است، به خاطر سپاه پاسداران و مردمی بودن آن بوده است.

خطیب جمعه ساوه معنویت، بصیرت، ولایت مداری و زمان و وظیفه شناسی را فاکتورهای موفقیت سپاه دانست و بیان کرد: دشمنان همواره یک طرف نوک پیکان حملات خود را به سمت سپاه و نهادهای ارزش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمنان پروژه سپاه هراسی را در پیش گرفته اند

دشمنان پروژه سپاه هراسی را در پیش گرفته اند