مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 17:302023-04-20اجتماعي

فرمانداران و شهرداران شناسایی بافت های ناکارآمد را در دستور کار ویژه قرار دهند


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی رشیدی، معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی در جلسه وبیناری ستاد بازآفرینی شهری این استان اظهار کرد: - معاون استاندار خراسان شمالی از فرمانداران و شهرداران این استان خواست تا شناسایی بافت های ناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در استان را در دستور کار ویژه خود قرار دهند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی رشیدی، معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی در جلسه وبیناری ستاد بازآفرینی شهری این استان اظهار کرد: شناسایی بافت های ناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در شهرستان های استان ضروری است لذا فرمانداران و شهرداران این موضوع را در دستور کار ویژه خود قرار دهند.

رشیدی با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل استان در حوزه شناسایی بافت های ناکارآمد افزود:با همکاری جمعی و عمومی، فرهنگ سازی و آموزش صحیح، بافت های ناکارآمد و سکونتگاه های غیر رسمی شهرستان ها شناسایی و در تخصیص اعتبارات اولویت بندی های لازم صورت گیرد.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به شرایط نامناسب بافت های فرسوده و ناکار آمد استان خاطرنشان کرد: 30 درصد از شهرستان های بجنورد، شیروان و اسفراین دارای بافت ناکارآمدو فرسوده هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرمانداران و شهرداران شناسایی بافت های ناکارآمد را در دستور کار ویژه قرار دهند

فرمانداران و شهرداران شناسایی بافت های ناکارآمد را در دستور کار ویژه قرار دهند