مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 14:402023-04-20سياسي

«محفل» رونق بخش برنامه های قرآنی


هرساله در ماه رمضان برنامه های زیادی از تلویزیون پخش می شود اما «محفل» یک حرکت نو در عالم برنامه سازی سیما بود به گونه ای که علاوه بر آشتی مردم با قاب جادویی، - رشت- هرساله در ماه رمضان برنامه های زیادی از تلویزیون پخش می شود اما محفل یک حرکت نو در عالم برنامه سازی سیما بود به گونه ای که علاوه بر آشتی مردم با قاب جادویی، رونق بخش محافل قرآنی شد.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها - بهرام قربانپور: برپایی محافل قرآنی یکی از مهم ترین برکات انقلاب اسلامی است، محافلی که در آن فرد با سبک زندگی اسلامی و قرآنی آشنا شده و ضمن تهذیب نفس و روح، خودش را برای تعالی سازی و خودسازی آماده می کند.

محافل انس با قرآن تربیت دهنده و پرورشگاه افراد در بخش های مختلف است تا جایی که حضور مستمر افراد در این گونه محافل اثر مستقیم بر شخصیت، رفتار و کلام می گذارد.

محافل قرآنی خانه امنی برای جوانان و نوجوانان آنطور که شواهد و بازخوردهای میدانی می گوید برنامه تلویزیونی محفل که هر شب قبل از اذان مغرب از شبکه سوم سیما پخش می شود، مردم را به سمت محافل قرآنی ترغیب کرده است.

هر ساله در ماه مبارک رمضان برنامه های زیادی از تلویزیون پخش می شود اما محفل یک حرکتی نو در عالم برنامه سازی سیما بود به طوری که از یک سو مردم را با این قاب جادویی آشتی داد و از طرفی دیگر موجب رونق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«محفل» رونق بخش برنامه های قرآنی

«محفل» رونق بخش برنامه های قرآنی