مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 13:502023-04-20سياسي

انسداد 164 حلقه چاه غیرمجاز در اهر


فرماندار اهر از انسداد 164 حلقه چاه غیرمجاز در اهر خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، ابوالفضل غنی زاده ظهر پنج شنبه در جلسه بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی و تدوین سند توسعه شهرستان اهر با اشاره به این که گزارش عملکرد برخی دستگاه های اجرایی با غیرکارشناسی و غیرواقعی است، اظهار داشت: متأسفانه علی رغم تأکیدات مکرر و مکاتبات اداری، هنوز گزارش عملکرد برخی دستگاه های اجرایی طبق دستورالعمل ابلاغی تدوین و ارسال نشده است.

وی از تدوین سند توسعه شهرستان اهر بر اساس گزارش عملکرد و برنامه های پیش رو خبر داد و افزود: ضمن قدردانی از عملکرد رضایت بخش مدیران ادارات، انتظار داریم برنامه های پیش بینی دستگاه های اجرایی برای سال جاری باید مشخص باشد، این برنامه ها در سند توسعه شهرستان لحاظ و تحقق آن از ادارات مربوطه پیگیری می شود.

اما تابه حال در ارائه گزارش از سوی برخی ادارات تأخیر را شاهد هستیم.

فرماندار اهر تصریح کرد: به عنوان مثال اداره راهداری شهرستان اهر برای سال جاری آسفالت ریزی و احداث 45 کیلومتر از راه های روستایی و بنیاد مسکن اجرای طرح هادی و آسفالت ریزی معابر 10 روستای شهرستان اهر را پیش بینی کرده است.

البته برنامه هایی که از ادارات دولتی خواسته ایم در ارزیابی مدیران لحاظ شده و این برنامه ها مسیر حرکت روبه جلو دستگاه های اجرایی را


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انسداد 164 حلقه چاه غیرمجاز در اهر

انسداد 164 حلقه چاه غیرمجاز در اهر