مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 11:452023-04-20سياسي

آزادی 60 محکوم مالی با همت ستاد دیه، خیران و گذشت شکات


رییس کل دادگستری استان اصفهان گفت: 60 محکوم مالی از زندان با همت ستاد دیه، کمک خیرین و گذشت شاکیان از بند رهایی یافتند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، ستاد دیه استان اصفهان با حضور رییس هیأت امنای ستاد دیه کشور و جمعی دیگر از مسئولان عالی قضایی استان برگزار شد.

حجت الاسلام اسداله جعفری، رییس کل دادگستری و رییس ستاد دیه استان اصفهان از آزادی 60 زندانی جرایم غیر عمد و بدهکار از زندان های استان خبر داد و گفت: با همت ستاد دیه و کمک مردم و خیرین شریف استان در سال جدید تعداد 60 زندانی از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

وی افزود: میزان کل بدهی این زندانیان 48 میلیارد و 300 میلیون تومان بود که 9 میلیارد و 500 میلیون تومان از این مبلغ با گذشت شاکیان، بخشیده شد رییس ستاد دیه استان ادامه داد: 8 میلیارد و 640 میلیون تومان نیز کمک بلاعوض از محل ستاد دیه و خیرین برای آزادی این 60 نفر اختصاص یافت و مابقی از طریق پرداخت نقدینگی محکومان، پذیرش اعسار و پرداخت تسهیلات بانکی تهیه و به شاکیان پرداخت گردید.

گفتنی است در این نشست اسداله جولایی رییس هیأت امنای ستاد دیه کشور از مردم خواست کمک هایی که در جهت آزادی زندانیان در نظر گرفته اند را تنها به حساب ستاد دیه واریز کرده و از پرداخت این مبالغ به حساب های شخصی افراد متفرقه خودداری نمایند چرا که تعدادی از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 60 محکوم مالی با همت ستاد دیه، خیران و گذشت شکات

آزادی 60 محکوم مالی با همت ستاد دیه، خیران و گذشت شکات