مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 23:452023-04-19اقتصادي

بیش از 2 میلیون هکتار از اراضی ملی لرستان وارد سامانه کاداستر شد


معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: بیش از دو میلیون هکتار از اراضی ملی این استان وارد سامانه کاداستر شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بهروز دریکوند امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان اینکه مهم ترین مسئله در حفاظت از اراضی ملی مسئله کاداستر است، اظهار داشت: در سال 1400-1401 کاداستر اراضی ملی با همکاری ثبت اسناد استان انجام شد.

وی با بیان اینکه پنجره واحد مدیریت زمین در سال 1402 اجرایی می شود، گفت: در این سامانه تغییر کاربری جنگلی به صورت زیرسامانه پایش اراضی ملی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه انجام می شود.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با اشاره به اینکه با استفاده از سیستم پایش در حداقل زمان ممکن می توان مناطق آسیب زای حریق را شناسایی کرد، گفت: در این راستا امکانات انفرادی و گروهی مهیا است.

دریکوند، بیان داشت: برای اطفای حریق در مناطق صعب العبور جنگلی لرستان نیاز به بالگرد داریم.

وی بیان کرد: در بحث اطفای حریق در مناطق صعب العبور جنگلی نیاز به بالگرد داریم که متأسفانه هزینه آن بسیار بالاست و تاکنون نتوانسته ایم مجوز استفاده از بالگرد را برای استان اخذ کنیم.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان در خصوص وضعیت تخریب معادن در لرستان با بیان اینکه سال گذشته 300 مورد اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 2 میلیون هکتار از اراضی ملی لرستان وارد سامانه کاداستر شد

بیش از 2 میلیون هکتار از اراضی ملی لرستان وارد سامانه کاداستر شد