مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-19سياسي

فرونشست زمین در ایران 90 برابر میانگین کشور های توسعه یافته


اگر بخواهیم در اصفهان تا حدودی از فرونشست زمین جلوگیری بکنیم مدیران کشوری و متولیان امر و به ویژه وزارت نیرو باید تلاش کنند جریان مداوم زاینده رود را برقرار کنند.

- اگر بخواهیم در اصفهان تا حدودی از فرونشست زمین جلوگیری بکنیم مدیران کشوری و متولیان امر و به ویژه وزارت نیرو باید تلاش کنند جریان مداوم زاینده رود را برقرار کنند.

اگر این جریان برقرار شود شاید تا حدودی آبخوان ها تغذیه و از پدیده فرونشست جلوگیری شود.

نماینده اصفهان در شورای عالی استان ها به پدیده فرونشست در این استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون در خود مرکز شهر اصفهان پدیده فرونشست متاسفانه صدمات بسیاری را به آثار تاریخی ما که ثروت های ملی کشور هستند از جمله سی و سه پل و میدان نقش جهان وارد کرده است.

در این اماکن تاریخی فرونشست هایی به وجود آمده و آسیب هایی وارد شده که قابل جبران نیستند.

  محمدرضا فلاح اظهار داشت: عامل اصلی پدیده فرونشست زمین کاهش آب های زیر زمینی است که متاسفانه در بسیاری از کشور ها این پدیده اتفاق میافتد و پدیده فرونشست زمین در ایران تقریبا به میزان 90 برابر میانگین کشور های توسعه یافته است که متاسفانه شامل بسیاری از شهر ها و به ویژه کلانشهر اصفهان، تهران، گیلان، مازندران و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرونشست زمین در ایران 90 برابر میانگین کشور های توسعه یافته

فرونشست زمین در ایران 90 برابر میانگین کشور های توسعه یافته