مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-18ورزشي

مزایده 5 مکان ورزشی اسدآباد


رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد از واگذاری پنج مکان ورزشی این شهرستان به بخش خصوصی از طریق مزایده خبر داد.

- ایسنا/همدان رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد از واگذاری پنج مکان ورزشی این شهرستان به بخش خصوصی از طریق مزایده خبر داد.

مهدی صمدپناهی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی نامه ای از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان تعداد 54 اماکن ورزشی در سطح استان در قالب مزایده به بخش خصوصی اجاره داده می شود که از این تعداد پنج مکان ورزشی به شهرستان اسدآباد اختصاص دارد.

وی سالن ورزشی الغدیر، سالن ورزشی 1500 نفره شهر اسدآباد، سالن ورزشی بانوان، زمین چمن مصنوعی شهر آجین و استخر شنای اسدآباد را از جمله اماکن ورزشی به مزایده گذاشته در شهرستان برای واگذاری به بخش خصوصی و افراد متقاضی با اولویت هیأت های ورزشی دانست و تصریح کرد: سایر اماکن ورزشی از جمله سالن های تخصصی بوکس و کشتی به صورت درآمد، هزینه باید با استان نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.

صمدپناهی در ادامه با اشاره به اشتغال در حوزه ورزش اظهار کرد: در بحث اشتغال جوانان در حوزه ورزش در بخش روستایی تسهیلات خوبی با کارمزد 6 درصد در حال پرداخت است که جوانان می توانند برای دریافت این تسهیلات و اشتغال در حوزه ورزش ورود پیدا کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مزایده 5 مکان ورزشی اسدآباد

مزایده 5 مکان ورزشی اسدآباد