مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 10:452023-04-18اقتصادي

افزایش 20 درصدی مصرف آب شرب در اردبیل


معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل از کاهش 22 درصدی آب موجود در سد یامچی و رسیدن آن به کمتر از 28 میلیون متر مکعب و از افزایش 20 مصرف آب شرب در شهر اردبیل نسبت به مدت مشابه سال قبل، - به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اردبیل، حمید فضایلی در کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان اردبیل اظهار کرد: منابع آب موجود در مخزن سد یامچی پاسخگوی مصرف آب شرب مرکز استان نبوده و طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی انتظار افزایش سطح بارندگی در ماه های آینده را نباید داشت.

وی به کاهش 40 درصدی سطح بارش ها نسبت به بلندمدت اشاره و افزود: افت شدید سطح بارندگی و به تبع آن کاهش پوشش برف در مناطق بالادست منجر به کاهش شدید آورد رودخانه های مهم استان شده و این امر در فصول گرم سال، و به خصوص در رودخانه بالیخلی چای به عنوان تأمین کننده آب سد یامچی بیشتر احساس خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل، با اشاره به اینکه متأسفانه امسال به جهت خشک سالی و تغییر اقلیم هیچ گونه آبی به بخش کشاورزی تخصیص داده نشده است، تصریح کرد: در حال حاضر آب موجود در پشت سد یامچی نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته 22 درصد کاهش یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 20 درصدی مصرف آب شرب در اردبیل

افزایش 20 درصدی مصرف آب شرب در اردبیل