مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 20:152023-04-17سياسي

شعار زن، زندگی، آزادی نقطه مقابل مادر بودن است


دشمن در شعار زن، زندگی، آزادی به دنبال نقطه مقابل مادر بودن است زیرا زن را به راحت طلبی دعوت می کنند و رنج مادر بودن را برنمی تابند ولی زن از نگاه اسلام کسی است که دختر خانه، - ایسنا/قم استاد حوزه علمیه گفت: دشمن در شعار زن، زندگی، آزادی به دنبال نقطه مقابل مادر بودن است زیرا زن را به راحت طلبی دعوت می کنند و رنج مادر بودن را برنمی تابند ولی زن از نگاه اسلام کسی است که دختر خانه، همسر وفادار و مادر فداکار باشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم 28 فروردین در حرم حضرت معصومه (س) در بیان نکات تفسیری جزء 26 قرآن کریم، با بیان اینکه احسان به پدر و مادر نزد خداوند از جایگاه ویژه ای برخوردار است، عنوان کرد: در قرآن کریم چهار مرتبه عبارت وبالوالدین احسانا بیان شده است که هر بار بعد از سفارش به پرستش خدا است همچنین 5 مرتبه واژه وصّینا به کار رفته که سه مرتبه آن مربوط به والدین است.

وی با بیان اینکه شکر خدا در برخی از آیات از جمله آیه 15 سوره مبارکه احقاف در کنار تشکر از والدین قرار گرفته که نشان دهنده اهمیت والدین است، گفت: احسان به والدین از احکام عمومی مشترک در همه ادیان است، انسان اگر انسان باشد برای پدر و مادرش ارزش قائل است و در بین پدر و مادر در آیات سوره احقاف به وضوح جایگاه مادر برجسته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شعار زن، زندگی، آزادی نقطه مقابل مادر بودن است

شعار زن، زندگی، آزادی نقطه مقابل مادر بودن است