مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 16:302023-04-17پزشكي

هیچ گونه کمبود دارویی در بیمارستان های لرستان نداریم


رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هیچ گونه کمبود دارویی در سطح بیمارستان های استان نداریم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بهرام دلفان امروز دوشنبه در اولین نشست کمیته تدابیر ویژه دارو در سال جاری، در خصوص بدهی های دانشگاه به شرکت های تجهیزاتی و مطالبات شرکت های پخش دارو و همچنین در مورد کمبودهای دارویی و اقلام پرمصرف دارویی و دیگر تجهیزات بیمارستانی، اظهار داشت: دانشگاه بیش از 320 میلیارد تومان بدهی دارویی دارد.

وی بیان داشت: ما برای اولین بار در استان، داروی بیماران خاص را تزریق کردیم و درصدی از این کمبودهای دارویی که یک مشکل کشوری است، منطقی به نظر می رسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، یکی از اولویت های حوزه کاری معاونت غذا و دارو دانشگاه را تأمین داروی بیماران بستری و رفع کمبودهای دارویی بیماران خاص و شیمی درمانی دانست و گفت: ما هیچ کمبودی حتی یک مورد کمبود سرم و هر نوع دارویی، در سطح بیمارستان های استان نداشته ایم.

دلفان، افزود: گاهی باید یک مجموعه را حمایت کرد تا مشکلات مردم مرتع شود، نه اینکه دست به تخریب زد و مانع ترقی و پیشرفت افراد در جامعه شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیچ گونه کمبود دارویی در بیمارستان های لرستان نداریم

هیچ گونه کمبود دارویی در بیمارستان های لرستان نداریم