مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1402 ساعت 07:452023-04-16اقتصادي

افزوده شدن 2 ناحیه صنعتی به شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان


مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: 2 ناحیه صنعتی به شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان افزوده شد .

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: 2 ناحیه صنعتی به شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان افزوده شد .

علیرضا راشکی در گفت وگو با ایسنا- اظهار کرد: نواحی صنعتی قصرقند و تفتان به ترتیب به مساحت های 30 و 50 هکتار در هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران مصوب شدند.

وی افزود: بدین ترتیب تعداد شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان از 30 به 32 افزایش یافت و گستره آن ها از 4526 هکتار به 4606 رسید .

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان یاد آور شد: شهرستان های قصرقند و تفتان تا پیش از این فاقد ناحیه صنعتی بودند.

راشکی خاطر نشان کرد: برای مصوب شدن ناحیه صنعتی پیش از مصوبه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ، اخذ مصوبه از کارگروه های شورای اداری استان ، امور زیر بنایی و آمایش سرزمین و اخذ استعلام از کلیه دستگاه های خدمات رسان اجرایی ، کشوری و لشکری الزامی است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزوده شدن 2 ناحیه صنعتی به شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان

افزوده شدن 2 ناحیه صنعتی به شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان