مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1402 ساعت 00:052023-04-15اقتصادي

140 گروه پایش ملخ صحرایی در خوزستان فعال شده است


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به هشدارها 140 گروه پایش ملخ صحرایی در استان فعال شده است.

- ایسنا/خوزستان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به هشدارها 140 گروه پایش ملخ صحرایی در استان فعال شده است.

ناجی شهیب زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به هشدار سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص حضور ملخ های صحرایی اظهار کرد: ملخ صحرایی مخرب ترین آفت محصولات کشاورزی در طول تاریخ است که در بعضی از کشورها حتی توانسته عامل ایجاد قحطی شود و مشکلات بسیاری را برای کشورها و مزارع کشاورزی به وجود بیاورد.

وی با بیان اینکه ملخ صحرایی توانایی دارد در یک شبانه روز 150 کیلومتر پرواز کند، افزود: با توجه به هشدار سازمان حفظ نباتات کشور و پیش بینی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، احتمال حمله ملخ از نیمه اردبیهشت در استان های جنوبی کشور وجود دارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به این هشدارها 140 گروه ردیابی و پایش ملخ صحرایی در قالب شبکه های پایش و مراقبت در سطح استان خوزستان فعال شده است.

شهیب زاده عنوان کرد: عملیات دیده بانی ملخ صحرایی توسط کارشناسان مجرب به صورت شبانه روزی و حتی در روزهای تعطیل نیز انجام خواهد شد تا در صورت مشاهده ملخ ها نسبت به مبارزه با این آفت مخرب اق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

140 گروه پایش ملخ صحرایی در خوزستان فعال شده است

140 گروه پایش ملخ صحرایی در خوزستان فعال شده است